RTL Union -

Medencefedés a családi medencén

2021. május. 10.

RTL Union

Medencefedés a családi medencén

Medencefedés a családi medencén

 

Ha valaki családi medence építését tervezi, mindenképp érdemes medencefedés telepítését is megfontolni. Hogy milyen előnyökkel jár, és hogyan segíti elő a medence praktikus használatát a hétköznapokon, cikkünkből kiderül.

A legfontosabb a biztonság

A családi medence a közös móka és játék színtere a gyerekek számára. Így könnyen előfordulhat, hogy a kicsik távollétünkben is szívesen fürdőznének, ami egy bizonyos életkor alatt - még úszni tudás esetén is – számos veszélyt rejt. Mivel a medence egész napos őrzése lehetetlen, célszerű masszív megoldást találni a medence biztonságos elzárására. Az eltolható medencefedés kiváló megoldást nyújt erre a helyzetre. Így gyorsan, néhány könnyed mozdulattal lefedheti a vizet, hogy biztonságban tudja a család kisebb tagjait és házi kedvenceit. A polikarbonát medencefedés masszívan zárja le medencéjét, akár kulcsra zárható ajtóval is kivitelezhető igény szerint.

Hosszabb fürdési szezon

A polikarbonát medencefedés legnagyobb előnye, hogy biztosítja a víz megfelelő hőmérsékletét késő tavasztól kora őszig, így a családi medence hosszabb távon kihasználhatóvá válik. Emellett arra is lehetőséget nyújt, hogy rosszabb idő esetén is élvezhessük a fürdést. Így nem kell azon aggódni, hogy egy szelesebb vagy borúsabb napon a medencéből ki-bemászkáló, ugráló gyerekek megfáznak, hiszen a medencefedés alatt mindig kellemes meleg van. Hőség esetén is nyugodtak lehetünk, mivel a fedés anyaga, a kétoldali UV-stabil polikarbonát védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen.

Praktikusan és kényelmesen a mindennapokban

Az eltolható medencefedés nemcsak biztonságot ad, hanem lehetővé teszi a medence kényelmes használatát a mindennapokban az egész család számára. Magasabb fedéstípus választása esetén asztalt, napozóágyat tudunk elhelyezni alatta, így a fürdés után nyugodtan pihenhetünk a medence partján, míg szemmel tartjuk a még pancsolásra vágyó gyermekeket. A medencefedés tervezésekor olyan kialakítást is választhatunk, ami lehetővé teszi nagyobb játékok pl. vízi csúszda, trambulin elhelyezését a partján. További jó hír, hogy a játékokat, matracot, úszógumit és a fürdés egyéb kellékeit sem kell minden alkalommal elpakolni, hiszen nem kell attól tartani, hogy távollétünkben elfújja a szél, esetleg háziállatunk kárt tesz benne. Egyúttal a koszosodástól is megóvjuk a parton hagyott holmit.

Még több idő az önfeledt fürdésre

A családi medence tisztántartása fontos feladat, ha a medencét rendszeresen szeretnénk használni. Ha eltolható medencefedést telepíttetünk rá, megkímélhetjük magunkat a medencetisztítás mindennapos terhétől. Hosszú távon így rengeteg időt spórolhatunk, amit így fürdésre, a családdal töltött minőségi időre fordíthatunk. Amennyiben szeretné családi medencéjét eltolható medencefedéssel lefedni, keressen bennünket bizalommal!

A kép forrása: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/napszemuveg-vakacio-emberek-viz-61129/

Link 1: https://rtlunion.com/galeria

Link 2: https://rtlunion.com/#tm

Link 3: https://rtlunion.com/##

ERFA