RTL Union -

Medencefedés személyre szabva

2022. március. 09.

RTL Union

Medencefedés személyre szabva

Az elmúlt évek változásai – különösen a koronavírus által életre hívott „maradj otthon”- mozgalom – egyre inkább arra ösztönözte az embereket, hogy otthonukat minél inkább úgy alakítsák ki, hogy a munka, a pihenés és a családi élet kiteljesedését is lehetővé tegye. A nyári kikapcsolódás elengedhetetlen része a fürdőzés, melynek legkényelmesebb színtere saját medencénk. Amennyiben fontos számunkra, hogy megőrizzük a víz tisztaságát és optimális hőmérsékletet biztosítsunk, legjobb választás egy eltolható polikarbonát medencefedés.

Az én otthonom, az én medencefedésem

Bár a megfelelő szaküzletbe betérve van lehetőségünk előre gyártott medencefedés vásárlására, érdemes megfontolni ezt a döntést. Ha szeretnénk meggyőződni arról, hogy a medencénk fedése biztosan megfelelő minőségű és teljesen eleget tesz az általunk támasztott elképzeléseknek és speciális igényeknek, érdemesebb egyenesen a gyártóhoz fordulni és pontos egyeztetések után saját medencefedést készíttetni. Így biztosan minden kérdésünkre megnyugtató választ kapunk és nagyobb rálátásunk lesz egy ilyen nagyszabású vállalás kivitelezésére.

Egyedi igényekre specializálódva

A legtöbb otthon, így a legtöbb medence a tulajdonos saját igényei szerint épült, így az esetek többségében a medencefedést illetően is egyedi elképzelések adódnak. Cégünk első sorban ezekre a helyzetekre specializálódott: kiváló minőségben tudjuk elkészíteni a megrendelőink által megálmodott, medencéjükhöz leginkább passzoló fedést. Szakembereink számára nem okoz gondot, ha a medencefedés egyedi méreteket igényel: akár 8000 mm-es feszttávot is meg tudunk valósítani. A forma és az elhelyezkedés tekintetében is rugalmasak vagyunk, pl. ereszhez igazított fedést is kivitelezni tudunk. Amennyiben egyedi színt szeretne valaki, ennek megvalósításában is partnerek vagyunk. Speciálisan elhelyezett ajtók, felnyílók is szerepelnek kínálatunkban. A medence egyéb tartozékait (pl. létra, hátmosó) is figyelembe tudjuk venni a fedés tervezésekor.

Személyre szabott szolgáltatás

Kisvállalkozásként különösen fontos számunkra vevőink elégedettsége. Így nem sajnáljuk az időt a rendszeres és pontos egyeztetésektől a fedés tervezése során. Kollégáink igyekeznek minden megkeresésre gyorsan reagálni és teljes körű választ adni a felmerülő kérdésekre. Nyitottak vagyunk minden kérésre, ötletre. Elérhetőek vagyunk telefonon, de fontosnak tarjuk a személyes konzultációt és a helyszín felmérését is. Igyekszünk minél teljesebb képet kapni a megrendelő elképzeléseiről, a medencefedés majdani környezetéről.

 

ERFA