RTL Union -

Praktikus, hangulatos és esztétikus kerti medence ötletek

2020. szeptember. 23.

RTL Union

Praktikus, hangulatos és esztétikus kerti medence ötletek

Praktikus, hangulatos és esztétikus kerti medence ötletek

A kerti medence ötletek kivitelezése és megvalósítása örömteli elfoglaltságnak számít. Elvégre a medence rendelkezésre állása olyan ajándék, amiről az emberek legnagyobb többsége legfeljebb csak álmodozhat.

A cikkben praktikus, illetve kerti medence ötleteket fogunk bemutatni, amelyek egytől egyig a zavartalan használatot, illetve a felhőtlen szórakozást segítik elő.

Legbelül mindenki egy gyönyörű kerti medencéről álmodik

Legyünk magunkhoz őszinték, gyermekként mindannyian gyönyörű kertes házról álmodtunk, méghozzá csodás medencével együtt. Kimondottan szerencsésnek érezhetjük tehát magunkat, hogyha megvalósíthatjuk ezen álmunkat, illetve célunkat.

Nem véletlenül álmodoznak ugyanis ilyen sokan egy hangulatos kerti medencéről. Ez lehet a helye a könnyed családi délutánoknak, a kikapcsolódásnak és feltöltődésnek vagy éppenséggel a szokásos sportolásnak is.

Persze akadnak olyan kreatív és praktikus ötletek, amelyekkel a lehető legtöbbet hozhatjuk ki a kerti medencéből.

Kreatív és praktikus ötletek a kerti medence elhelyezéséhez

A kert melyik pontján kapjon helyet a medence? Sarkalatos kérdés ez, amit érdemes alaposan átgondolni. Nagyszerű ötlet lehet, hogyha valahol a nyári lak vagy a grillezéshez szánt terasz közvetlen közelében találjuk ki a medence helyét.

Így könnyen csobbanhatunk egy-egy kellemes falat, illetve néhány kortynyi hűsítő ital között. A fák alá viszont kevésbé javasolt medencét telepíteni, gondolván a lehulló falevelekre, ágakra és egyéb tényezőkre. Érdemes a medence közvetlen közelébe alacsonyabb, kevésbé szemetelő növényzetett telapíteni, például örök zöldeket.

Hogyha a kertünk lejtős, esetleg épp egy magasabb ponton helyezkedik el, akkor tervezhetjük a medencét arra a pontra is, ahol a legszebb a kilátás. Így a habok közé csobbanva bármikor gyönyörködhetünk majd az alattunk megbúvó táj szépségében.

Kerti medence ötletek kicsiknek és nagyoknak egyaránt

A kerti medence ötletek elbírálásakor fair szemlélettel érdemes a kicsik és nagyok igényeit egyaránt figyelembe venni. Amíg a felnőtteknél fontos szempont lehet a grillsütő közelsége, addig a kicsiknél a vízbe ugrálás és hasonló élmények ígérete nyomhat sokat a latban.

Amennyiben gyerkőcök is fogják tehát használni a medencét, gondoljunk rájuk is. Remek ötlet lehet például a fokozatosan mélyülő kialakítás vagy akár a zavartalan játékot támogató ugráló szerkezet kiépítése.

Ezáltal nem kell majd attól tartani, hogy a nagy gonddal megépített medence nem nyeri el minden családtag tetszését, hiszen kivétel nélkül mindenki imádni fogja.

Célszerű nem megfeledkezni a kerti medence lefedéséről sem

A kerti medence ötletek kitalálása során az élményt és szórakozást segítő tételek mellett bizony a praktikus dolgokra is célszerű figyelmet fordítani. A medence tartós és minőségi fedése például olyan tényező, amivel nemcsak higiénikusabb lehet a medencézés élménye, hanem az időbeli lehetőségek is tágíthatók.

Persze ehhez arra is szükség van, hogy a medencefedést minőségi kialakítás, illetve anyaghasználat mentén oldjuk meg. Ennek kapcsán akkor járhatunk a legjobban, ha profi segítséget veszünk igénybe. Így biztosított lesz a kifogástalan minőség, miközben nekünk nem szükséges erre a feladatra áldoznunk a szabadidőnkből.

Amennyiben felmerül az igény a kerti medence fedésének a minőségi megvalósítására, az alábbi elérhetőségeken szívesen állunk rendelkezésre.

 

Link 1: https://rtlunion.com/galeria

Link 2: https://rtlunion.com/rainbow-medencefedes

Link 3: https://rtlunion.com/##

 

 

ERFA